Natírání zábradlí

02.12.2013 11:43

Vážení sousedi,

 

jak již bylo avizováno na poslední členské schůzi družstva a SVJ, v těchto dnech probíhají úpravy zábradlí, a to bude připraveno k montáži nových madel. Ale než budou nasazena, je potřeba zábradlí nově natřít. A protože se snažíme Vaše peníze šetřit, rozhodli jsme se, že natření zábradlí provedeme svépomocí. Touto formou ušetříme nemalé finanční prostředky, které bychom jinak museli vyplatit z fondu SVJ odborné firmě. Proto svoláváme všechny, kterým záleží na tom, v jakém prostředí bydlí, aby se připojili a pomohli zábradlí natřít.

 

Zábradlí jsme již začali natírat tento víkend (od 30.11.2013) ve vchodě č. 10, kde je již zábradlí natřeno - jen některé nedodělky je potřeba upravit.

 

Žádáme tedy veškeré ochotné obyvatele domu ke spolupráci při natírání společného zábradlí v ostatních vchodech, tedy Janského 12 a Janského 14.

 

Barva, štětce, válečky, ředidla i rukavice jsou k dispozici na požádání paní Pospíšilové (domovnice), které tímto velmi děkujeme za ochotu a pomoc. Barva se může trochu zředit ředidlem, aby se lépe natíralo. Nejlépe odlít do zavařovačky, dát trochu ředidla a zamíchat. Pak už stačí jen nějaké noviny aby se nenakapalo a natírat.

 

 

Pevně věříme, že nás sejde dost, abychom byli s prací rychle hotovi.

 

 

Za Bytové družstvo Janol s SVJ

 

 

 

 

Mgr. Jaroslav Maloň

Bc. Martina Novotná

Ing. Jiří Němec